SERVEIS

Periodòncia

La periodòncia és l'especialitat que estudia les malalties de la geniva, és a dir, les que afecten els teixits que envolten i suporten les dents (lligaments i os). Aquestes es manifesten com una gingivitis per després convertir-se en periodontitis.

 • La gingivitis és una inflamació i sagnat de la geniva sense afectar l'os.
 • La periodontitis és una destrucció de l'os que suporta la dent. Si no es tracta pot portar a la pèrdua dentària.

Encara que els odontòlegs les veuen com un problema important, la majoria dels pacients les ignoren fins que se'ls diagnostica a la clínica dental.

SERVEIS

Implantologia dental

La implantologia dental és una solució odontològica segura i duradora que ens permet rehabilitar la dentició del pacient recuperant l’estètica i la funcionalitat. Es  la millor solució per a la substitució permanent de les dents.

Pels nostres pacients , el tractament amb implants dentals suposa una millora de la seva salut bucodental, qualitat de vida i autoestima.

SERVEIS

Cirurgia oral

La cirurgia és el camp de la medicina que s'especialitza en el diagnòstic i el tractament de les malalties que requereixen intervenció quirúrgica.

Entre els procediments més freqüents trobem:

 • Extraccions de cordals o tercers molars
 • Extraccions dentals quirúrgiques (dent inclosa o impactada)
 • Cirurgia de frenet labial i lingual
 • Cirurgia preprotésica

SERVEIS

Pròtesis dental

La prostodòncia és l’especialitat de l’odontologia que s’ocupa de dissenyar, fabricar i restaurar dents naturals o la substitució de peces dentàries.

El prostodoncista torna la funció, estètica i comoditat d'una o diverses dents. Mitjançant l’ús d’elements artificials fabricats en el laboratori, que serveixen per rehabilitar i reposar peces dentals faltants.

D'acord amb la necessitat de cada pacient, hi ha diferents tipus:

 • Fixa:
  • Implantosoportada: cargolada o cimentada a implants
  • Sobre dents naturals
 • Removible:
  • Pròtesi completa
  • Pròtesi parcial
SERVEIS

Ortodòncia

L'ortodoncista s'encarrega de corregir i canviar la posició de les dents per obtenir una millor funcionalitat, harmonia i estètica.

La Dra. Gornés i el Dr. Perea són els especialistes en ortodòncia de la nostra Clínica. Tant per a nens com per a adults.

Les tècniques en ortodòncia són múltiples i es tracta d'individualitzar cada cas per poder indicar-ne la més adequada per a cada pacient. Entre elles podem trobar:

 • Ortodòncia fixa: Brackets
 • Ortodòncia invisible: invisalign

SERVEIS

Endodòncia

L'endodòncia estudia el diagnòstic i el tractament dels conductes radiculars. Es coneix amb el nom de “matar el  nervi” i s’encarrega de mantenir la salut de la polpa dental.

Es una intervenció rutinària que està indicada quan els conductes radiculars de la dent estan afectats per bactèries ( caries profunda), traumatismes o lesions endoperiodontals.

El seu objectiu consisteix a netejar el conducte radicular de les dents. Eliminant el dolor, allargant la vida de la dent i retornant la seva funcionalitat.

SERVEIS

Estètica dental

L'estètica dental té com a objectiu no només millorar les dents i les genives, sinó que els canvis realitzats s'integrin amb la resta de trets facials del pacient.

Per solucionar aquests problemes hi ha diferents tècniques i cadascuna té les seves indicacions:

 • Ortodòncia
 • Blanquejament dental
 • Carilles
 • Corones o fundes
 • Reconstruccions
 • Incrustacions

A Centres Mèdics Dentals Girona aconsellem sobre quin es el millor tractament d'estètica per cada cas. Portem a terme un estudi estètic previ on s'analitzan cada un dels problemes a solucionar per poder dissenyar un plà de tractament personalitzat en cada cas on, a vegades, per poder aconseguir el resultat desitjat, necessitem de la combinació dels tractaments d'estètica mencionats anteriorment.

Blanquejament dental:

SERVEIS

Odontologia conservadora

L'odontologia conservadora i restauradora  és l'encarregada de detectar i  solucionar els problemes més comuns que apareixen en el dia a dia a la boca. Aquest camp inclou el diagnòstic, el tractament i la prevenció de patologies com dolor de dents, sensibilitat dental, aparició de càries dental en totes les seves fases, sagnat de genives, pèrdua d'os i altres infeccions dentals.

Al ser tractaments preventius, es convenient que el pacient acudeixi a l'especialista quan apareixen els primers símptomes.

A mes a mes, per mantenir una correcta salut bucal és necessari visitar almenys un cop a l'any al dentista de confiança per fer una revisió completa de la cavitat oral i una exhaustiva neteja bucal.

SERVEIS

Odontopediatria

A Centres Mèdics Dentals Girona atenem i tractem les diferents malalties bucodentals des de l'erupció de les primeres dents fins a l'aparició de la dentició permanent.

Hem de fer des del període de lactància la cura de la boca del nadó i continuarem supervisant la higiene bucal del nen fins al recanvi complet per les dents definitives.

SERVEIS

Higiene dental

La neteja dental, tartrectomia o profilaxi és el tractament que realitza l'odontòleg o higienista per eliminar la placa bacteriana que s'acumulen a les dents i al voltant i sota la geniva.

A mes a mes,  es necessari per garantir una bona higiene oral  una adequada tècnica de raspallat dental, almenys dos cops al dia, utilitzar fil dental un cop al dia i glopejar fluor o antisèptics si es requereix. Es per això, que es  important assistir a les visites de control per dur a terme una neteja dental i una exploració visual de la cavitat oral.

SERVEIS

Anestesia i sedació

Contínuament busquem la màxima comoditat per al pacient, per això posem a l'abast mètodes que permeten modificar un procediment quirúrgic que podria ser desagradable en una experiència còmoda i tranquil·la.

SERVEIS

Servei de Radiologia Digital

Es tracta d’una radiografia moderna que utilitza sensors digitals. La imatge capturada es converteix immediatament en dades digitals.

Què diuen els pacients?

Ressenyes