TREFOIL: una nova revolució de l’arcada completa

El sistema Trefoil és una nova solució fixa per obtenir dents definitives en un día.

Els pacients amb implants exigeixen cada cop més restauracions inmediatas. Esperar 3-4mesos fins a aconseguir la prótesis definitiva fa que molts pacients vegin llunyà el final de tractament i els pesa molt la idea. El sistema Trefoil aconseguix un temps de tractament més curt, funcionalidad el mateix dia de la cirugia (o al dia següent), i per lo tant una alta satisfacció del pacient.

En què consisteix el sistema Trefoil?

El sistema Trefoil representa un gran avanç en quant a eficàcia en el tractament de la mandibula totalment edèntula ( sense dents) amb una pròtesis fija i definitiva el mateix dia de la cirugia.

Consisteix en una barra de titani prefabricada que simplifica la creació de la pròtesis acrílica definitiva i redueix significativament un temps al dentista,al laboratori i al pacient.

 

 

 

  

L’estructura prefabricada, disenyada anatómicament per l’arc natural mandibular, presenta conexions adaptables que s’ajusten per compensar les desviacions horitzontals, verticals i angulars respecta de la posició ideal dels implants i permiten aconseguir un ajust passiu de la prótesis definitiva.

Deixa un comentari