Philips Zoom: blanqueja les teves dents ens menys de 1 hora

Ens hem de preguntar primer: m’agrada el color de les meves dents?

Si la teva resposta és No, ets al lloc adequat. Informa’t de la nova revolució en blanquejament dental i digues adéu al color groc de les teves dents.

 

En què consisteix el blanquejament dental?

És un tractament estètic que aconsegueix reduir diversos tons el color de la dent, deixant-los més blans i brillants.

L’objetivo del blanquejament és eliminar les taques produides per el té, cafè, tabac, vi negre,etc. No obstant això, no totes les taques o enfosquiments dentals es poden eliminar mitjançant un blanquejament, sinó que necessiten d’un altre tipus de tractament com l’ús de carilles  o corones (com ara el cas de tetraciclines -antibóticos- o fluorosi dental).

 

Què és Philips Zoom?

És considerat a dia d’avui el número u en blanquejaments dentals en aconseguir aclarir el nostre somriure de forma gairebé immediata.

La seva eficàcia és superior davant de qualsevol altra alternativa. Per què? Perquè el gel blanquejador inclou un impulsor de PH que, combinat amb la tecnologia de LED blau accelera el procés i ens ajuda a aconseguir un somriure brillant molt abans.

Aquesta llum permet que s’obri el porus de l’esmalt, facilitant així el emblanquiment de la dentina de forma totalment segura per el pacient.

El tractament Philips Zoom és capaç d’aclarir les dents fins a 8 tons en menys d’una hora.

Els efectes secundaris del blanquejament dental són ínfims. L’únic i més habitual podria ser una lleu sensibilitat dental al voltant de la línia gingival, però aquesta desapareix generalment a les 24hores posteriors al tractament.

Tot i que els resultats es constaten immediatament, perquè el tractament obtingui millors resultats és important abstenir-se durant 72hores de consumir aliments, begudes o substàncies que puguin enfosquir de nou les dents: cafè, tabac, vi negre…D’aquesta manera evitarem que entrin pigments abans que el porus de l’esmalt es tanqui.

Lliurem un kit per blanquejament a casa que cal realitzar als 5-7 dies d’haver realitzat el blanquejament en clínica. La idea és aconseguir reforçar el resultat obtingut a clínica.

 

Efectes secundaris? 

Els efectes secundaris del blanquejament dental son mínims. L’únic i més habitual sol ser una lleu sensibilitat dental al voltant de la linea gingival pero aquesta desapareix generalment a les 24 hores posteriors al tractament. En aquests casos, s’utilitza la xeringa de Relief ACP que ajuda a tractar tal sensibilitat, que está incluida al kit.

Resultats CMDG clínics en menys d’1 hora.

Deixa un comentari