Ortodòncia invisible.

Avui en dia, ens agrada lluir sense patir o això em diuen els pacientes que decideixen realitzar un tractament d’ortodòncia invisible.

El problema que teniem abans era l’estètica que em demanava molta gent i que amb els brackets metàl·lics no aconseguiem. Quants cops hauré sentit , als meus 50 anys m’he de ficar ferrus? Doncs la veritat és que no li veia el problema, i no el veig encara, pero la demanda cada cop era més gran i tot era qüestio de temps que arribés la ortodoncia amb alineadores invisibles.  Estética al 100% per corregir el teu somriure.

L’ortodòncia invisible planifica el seu tractament de manera virtual, i això és fantástic, ja que el pacient pot previsutalitzar el final del seu tractament abans de començar. Sabrá quan de temps ha de portar cada férula, les visites necessaries al dentista i el temps total del tractament .

Tot sembla perfecte, la solució definitiva, pèro he d’avisar que amb aquesta ortodòncia no es pot tractar tots els casos. Per exemple, espais grans amb ausencia de dents que volem tancar amb peces veïnes, o grans rotacions de dents… Per això és important un bon diagnòstic amb el teu ortodontista de confiança i veure quin tipus de ortodòncia és la millor per a tu.

 

 

Aquí un exemple del tractament en  3D

COMPLEMENTS EN LA ORTODÒNCIA INVISIBLE

Ataches i Stripping

Atache:

Són petites “boles” de resina que s’enganxen sobre la superfície de l’esmalt dentari de forma provisional, és adir durant el tractament. Són imperceptibles, ja que tenen el mateix color de la dent i queden camuflats per els alineadors. Un cop s’acaba el tractament, es retiren sense danyar les dents ni deixar cap marca a l’esmalt. La seva grandària por està entre 1-3mm, no molesta ni provoca fregaments.

Són necessàris per millorar l’adherència dels alineadors i/o afavorir el moviment de les dents.

 

 

Stripping:

Es basa en al reducción interproximal de l’esmalt de les dents. L’ortodòncia invisible que necessita moure dents i no té espai perquè hi ha un gran apinyament, necessita de una “trampa” perquè les dents entrin en la arcada sense extraure peces. Es redueix la vora de les dents ( entre 0,2-0,5mm) perquè facin quebre les dents en la seva posició ideal. No tots els tractaments necessiten d’aquesta tècnica.

 

CMDG us desitja una bona entrada d’any!

Deixa un comentari