Digital Smile Design

Que et semblaria si et digués que pots veure el resultat del tractament estètic del teu nou somriure fins i tot abans de començar? ¿Sona bé, veritat?

Pacients amb petites rotacions a les dents, dents petites o malposicionades, dents desgastades … En definitiva, a tots aquells que vulguin canviar el seu somriure, els convido a que coneguin Digital Smile Design: una tècnica que ha revolucionat el tractament estètic odontològic a tot el món.

Brinda optimització en el temps de tractament i permet que el pacient revisi i participi activament en el procés de canvi del seu somriure, ja que abans de començar el tractament es pot veure el somriure final.

D’aquesta manera, hi ha una millor comunicació metge-pacient: el pacient pot opinar sobre el seu resultat final i compartir així les seves inquietuds i dubtes sobre el tractament.

Com funciona?

1.Es prenen fotografies del pacient a la clínica. Fotografies de la cara, del somriure del pacient per veure la relació que hi ha entre les dents, la geniva, i els llavis per aconseguir l’equilibri adequat de la cara de cada pacient.

2. El odontòleg analitza les fotografies a l’ordinador i crea les proporcions, el disseny i la textura de la teva futura nova somriure.

3. Es digitalitza i es transforma en una cosa física anomenada MOCK UP. Es reprodueix exactament com seran les dents del teu nou somriure.

4. Es cita al pacient i col·loquem el mock up de manera provisional. És una simulació real de com quedarà el teu somriure després del tractament.

La teva boca diu molt de tu. A que estàs esperant. Vine a CMDG i t’ensenyem el teu nou somriure.

DSD és una planificació personalitzada a cada pacient per tal de millorar el disseny del seu somriure.

Deixa un comentari